Dagblad van het Noorden

Inloggen bij Formule 1 Teammanager

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten

Topcoureurs

Deze ronde
Max Verstappen
(10)
Overall
Sebastian Vettel
(127)
Max Verstappen
(167)
Kimi Räikkönen
(104)

Topraces

Hongarije
(7)
Monaco
(5)
Maleisië
(11)
België
(6)
Engeland
(5)

Countdown

De volgende ronde (Rusland) start op 10 oktober 14:00

0 dagen 18:21 uur

tot de Grand Prix van Rusland

Top 5 teammanagers

1   Mark Siccama Groningen 3567  
2   Jan Postma Bovensmilde 3473  
3   Danny Luurssen Westeremden 3451  
4   Cortez Amersfoort 3436  
5   René Veendam 3436  


Formule 1 Teammanager 2015!

Ben je fan van de Formule 1 en wil je de races nog intenser beleven? Schrijf je dan in en speel online mee in dit spannende Formule 1 managerspel. Je leidt een virtueel Formule 1 team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kun je gebruiken om je team te verbeteren.

Het spel wordt nog leuker als je het samen met je vrienden of collega’s speelt. Met dit spel heb je de kans om te bewijzen dat je een betere teammanager bent door meer punten te scoren. Bovendien maak je kans op mooie prijzen!

Op 15 maart is de Formule 1 weer van start gegaan met de GP van Australië. Wil je ook meedoen als teammanager? Meld je dan snel aan, de inschrijving is geopend. Met de kennis van de eerste GP's kun je een vliegende start maken!

Let bij Formule 1 Teammanager 2015 in ieder geval op het volgende:

  • Je eventuele inloggegevens van vorig seizoen (2014) werken niet in het nieuwe seizoen. Je dient een nieuw account aan te maken om weer mee te doen.
  • Je kunt extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid.
  • Er doen twee teams minder mee aan het F1-kampioenschap, daarom is er een aanpassing gedaan in de puntentelling.
  • De openingstijden van de database zijn ruimer. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na VT 3) en dat de database op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat. Check de countdown linksonder op de homepage voor de exacte tijden.

Win fantastische prijzen!

De teammanagers strijden in het algemeen klassement voor de eer, de roem en een fantastische beker. Maar er zijn dit seizoen ook superprijzen te winnen met het klassement. Zo maak je kans op de hoofdprijs: 2 kaarten voor de Grand Prix van Duitsland van 2016, inclusief een overnachting in een viersterrenhotel!

Bekijk het complete prijzenpakket!

Versla je vrienden en collega's

Wil je Formule 1 Teammanager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague.