Dagblad van het Noorden

Newsflash!

Will Stevens neemt de plek van Marcus Ericsson in bij Caterham F1 Team tijdens de GP van Abu Dhabi. Marussia doet niet mee.

Inloggen bij Formule 1 Teammanager

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten

Topraces

Hongarije
(10)
Bahrein
(13)
Canada
(12)
Engeland
(6)
België
(7)

Countdown

Wisselen is niet meer mogelijk. De wisseldeadline voor de laatste GP van 2014 is voorbij.

Top 5 teammanagers

1   missferrari roden 5470  
2   Jan Ballast Hollandsch... 5466  
3   de generanaal Groningen 5453  
4   Remco Kollum 5445  
5   Dennis Seegers Wehl 5442  


Formule 1 Teammanager 2014

Ben je fan van de Formule 1 en wil je de races nog intenser beleven? Schrijf je dan in en speel online mee in dit spannende Formule 1 managerspel. Je leidt een virtueel Formule 1 team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kan je gebruiken om je team te verbeteren.

Het spel wordt nog leuker als je het samen met je vrienden of collega’s speelt. Met dit spel heb je de kans om te bewijzen dat je een betere teammanager bent door meer punten te scoren. Bovendien maak je kans mooie prijzen!

Let bij Formule 1 Teammanager 2014 in ieder geval op het volgende:

  • Je eventuele inloggegevens van vorig seizoen (2013) werken niet in het nieuwe seizoen. Je dient een nieuw account aan te maken om weer mee te doen.
  • Je kunt extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid.
  • De openingstijden van de database zijn ruimer. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na VT 3) en dat de database op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat. Check de countdown linksonder op de homepage voor de exacte tijden.

Op 16 maart is de Formule 1 van start gegaan met de GP van Australië. Je kan nog gewoon meedoen met het spel. Met de kennis van de eerste GP kan je zelfs een vliegende start maken! Meld je daarom snel aan, de inschrijving is gewoon geopend.

Win fantastische prijzen!

De teammanagers strijden in het algemeen klassement voor de eer, de roem en een fantastische beker. Maar er zijn dit seizoen ook superprijzen te winnen met het klassement. Binnenkort maken we bekend welke prijzen je kunt winnen!

Bekijk het complete prijzenpakket!

Versla je vrienden en collega's

Wil je Formule 1 Teammanager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague.