Dagblad van het Noorden

Inloggen bij Formule 1 Teammanager

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten

Topraces

Hongarije
(10)
Bahrein
(13)
Canada
(12)
Engeland
(6)
België
(7)

Countdown

Wisselen is niet meer mogelijk. De wisseldeadline voor de laatste GP van 2014 is voorbij.

Top 5 teammanagers

1   de generanaal Groningen 5701  
2   Remco Kollum 5690  
3   Dennis Seegers Wehl 5680  
4   missferrari roden 5665  
5   Jan Ballast Hollandsch... 5645  


Lewis Hamilton wereldkampioen 2014!

Lewis Hamilton is voor de tweede maal wereldkampioen geworden in de Formule 1. In de laatste race van het seizoen bleef de Brit redelijk simpel uit de gevarenzone. Nico Rosberg eindigde wegens mechanische problemen slechts als 14e in Abu Dhabi.
De titel Formule 1 Teammanager 2014 gaat dankzij een knappe eindsprint naar Ralf Brouwer uit Groningen. Van harte gefeliciteerd! Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. De organisatie van Formule 1 Teammanager wil alle deelnemers bedanken voor een spannend en prachtig seizoen!

In Formule 1 Teammanager leid je een virtueel Formule 1-team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kan je gebruiken om je team te verbeteren.

Het spel wordt nog leuker als je het samen met je vrienden of collega’s speelt. Met dit spel heb je de kans om te bewijzen dat je een betere teammanager bent door meer punten te scoren. Bovendien maak je kans mooie prijzen!

Let bij Formule 1 Teammanager 2014 in ieder geval op het volgende:

  • Je eventuele inloggegevens van vorig seizoen (2013) werken niet in het nieuwe seizoen. Je dient een nieuw account aan te maken om weer mee te doen.
  • Je kunt extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid.
  • De openingstijden van de database zijn ruimer. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na VT 3) en dat de database op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat. Check de countdown linksonder op de homepage voor de exacte tijden.

Win fantastische prijzen!

De teammanagers strijden in het algemeen klassement voor de eer, de roem en een fantastische beker. Maar er zijn dit seizoen ook superprijzen te winnen met het klassement. Binnenkort maken we bekend welke prijzen je kunt winnen!

Bekijk het complete prijzenpakket!

Versla je vrienden en collega's

Wil je Formule 1 Teammanager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague.