Dagblad van het Noorden

Inloggen bij Formule 1 Teammanager

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten

Topcoureurs

Topraces

Hongarije
(7)
Monaco
(5)
Amerika
(4)
Maleisië
(11)
België
(6)

Countdown

De volgende ronde (Abu Dhabi) start op 28 november 15:00

2 dagen 14:23 uur

tot de Grand Prix van Abu Dhabi

Top 5 teammanagers

1   Mark Siccama Groningen 4626  
2   Ruben Heun Groningen 4581  
3   Roadrunner Groningen 4536  
4   Tricky Appingedam 4528  
5   Danny Luurssen Westeremden 4524  


Volg de ontknoping van Formule 1 Teammanager 2015!

Met nog één laatste race in 2015 te gaan neemt de spanning in het klassement van Formule 1 Teammanager toe. In het weekend van 28 en 29 november wordt er geracet op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi.
Is er nog iemand die koploper Marc Siccama van de titel af kan houden? Want dat is de ultieme vraag: Wie wint de titel Formule 1 Teammanager 2015?

In dit spel leid je een virtueel Formule 1-team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kun je gebruiken om je team te verbeteren.

Het spel wordt nog leuker als je het samen met je vrienden of collega’s speelt. Met dit spel heb je de kans om te bewijzen dat je een betere teammanager bent door meer punten te scoren. Bovendien maak je kans op mooie prijzen!

Let bij Formule 1 Teammanager 2015 in ieder geval op het volgende:

  • Je eventuele inloggegevens van vorig seizoen (2014) werken niet in het nieuwe seizoen. Je dient een nieuw account aan te maken om weer mee te doen.
  • Je kunt extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid.
  • Er doen twee teams minder mee aan het F1-kampioenschap, daarom is er een aanpassing gedaan in de puntentelling.
  • De openingstijden van de database zijn ruimer. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na VT 3) en dat de database op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat. Check de countdown linksonder op de homepage voor de exacte tijden.

Win fantastische prijzen!

De teammanagers strijden in het algemeen klassement voor de eer, de roem en een fantastische beker. Maar er zijn dit seizoen ook superprijzen te winnen met het klassement. Zo maak je kans op de hoofdprijs: 2 kaarten voor de Grand Prix van Duitsland van 2016, inclusief een overnachting in een viersterrenhotel!

Bekijk het complete prijzenpakket!

Versla je vrienden en collega's

Wil je Formule 1 Teammanager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande subleague.