De Gooi- en Eemlander/Almere Vandaag

Inloggen bij Formule 1 Teammanager

Reclame

Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsberichten

Topcoureurs

Topraces

Hongarije
(7)
Monaco
(5)
Amerika
(4)
Maleisië
(11)
België
(6)

Countdown

Wisselen is niet meer mogelijk. De wisseldeadline voor de laatste GP van 2015 is voorbij.

Top 5 teammanagers

1   MerijnPieter Uitgeest 4925  
2   Wesley Donks Den Helder 4908  
3   Zuid Zaandam 4863  
4   Diem Hoofddorp 4850  
5   Deane Northgate 4807  


Rosberg wint in Abu Dhabi, Hamilton wereldkampioen 2015!

De laatste GP van 2015 is verreden. Nico Rosberg heeft de Grote Prijs van Abu Ghabi op zijn naam geschreven. Lewis Hamilton is, zoals al bekend was, wereldkampioen in 2015!
Met deze laatste race is Formule 1 Teammanager 2015 ook tot een einde gekomen. De scores in het spel worden gecheckt waarna de klassementen vervolgens definitief zullen worden opgemaakt. De winnaars krijgen daarna persoonlijk bericht.
De organisatie van Formule 1 Teammanager wil alle deelnemers bedanken voor een prachtig seizoen!

In dit spel leid je een virtueel Formule 1-team bestaande uit 2 coureurs, een chassis en een motor. Als jouw team het goed doet in de echte Grand Prix, dan scoor je punten en budget. Dit budget kun je gebruiken om je team te verbeteren.

Het spel wordt nog leuker als je het samen met je vrienden of collega’s speelt. Met dit spel heb je de kans om te bewijzen dat je een betere teammanager bent door meer punten te scoren. Bovendien maak je kans op mooie prijzen!

Let bij Formule 1 Teammanager 2015 in ieder geval op het volgende:

  • Je eventuele inloggegevens van vorig seizoen (2014) werken niet in het nieuwe seizoen. Je dient een nieuw account aan te maken om weer mee te doen.
  • Je kunt extra punten en budget verdienen voor iedere positie die je coureurs op de finish hebben goed gemaakt ten opzichte van de positie op de starting grid.
  • Er doen twee teams minder mee aan het F1-kampioenschap, daarom is er een aanpassing gedaan in de puntentelling.
  • De openingstijden van de database zijn ruimer. Dit betekent dat de transfermarkt pas een uur voor de kwalificatie sluit (dus na VT 3) en dat de database op de dinsdag na een GP om 12.00 uur weer opengaat. Check de countdown linksonder op de homepage voor de exacte tijden.

Win fantastische prijzen!

De teammanagers strijden in het algemeen klassement voor de eer, de roem en een fantastische beker. Maar er zijn dit seizoen ook superprijzen te winnen met het klassement, zoals paddockkaarten voor races op Circuit Park Zandvoort.

Bekijk het complete prijzenpakket!

Versla je vrienden en collega's

Wil je Formule 1 Teammanager nog spannender maken? Speel dan je eigen competitie tegen je vrienden of collega's in een subleague. Maak je eigen subleague aan of word lid van een bestaande.

Sponsor